Executive Chef Raoul Meuwese
Raoul Meuwese is Executive Chef van restaurant Bridges en heeft zijn sporen in de culinaire wereld al ruim verdiend.
Chef Raoul heeft jarenlange ervaring opgedaan bij diverse restaurants. Hij werkte bij restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, restaurant Seinpost (*) in Scheveningen en restaurant Savarin in Rijswijk. Gerechten van Raoul zijn klassiek Frans met internationale invloeden en een creatieve twist. In de basis werkt Raoul graag met vis en kookt bij voorkeur met streekproducten die duurzaam geteeld of gevangen zijn. Aan de hand van deze producten creëert hij gerechten die passen bij het seizoen. Zijn grenzeloze talent en het continu streven naar het hoogste niveau sluiten perfect aan bij de kwaliteit en service van Bridges.
Wine Director Joshua Mullock
Wine Director Joshua Mullock heeft een diepgaande kennis en liefde voor wijn
Joshua Mullock, oorspronkelijk afkomstig uit Wales, verhuisde in 2024 naar Nederland om de rol van Wijn Directeur op zich te nemen. Met zijn passie voor wijn en gastronomie, die al op jonge leeftijd begon, behaalde Joshua vroeg in zijn carrière zijn WSET-diploma, wat de basis legde voor zijn loopbaan in fine dining en wijn. Zijn professionele pad begon als Sommelier bij Restaurant Number One in Edinburgh, waarna hij zijn carrière verder uitbouwde in verschillende gerenommeerde restaurants in het Verenigd Koninkrijk. Joshua ontving de onderscheidingen ‘Beste Sommelier voor Noord-Engeland, Schotland en Ierland’ van Harper’s Magazine, en de ‘AA Wine Award’, waarmee hij de titel van ‘Master Sommelier’ verwierf. Hij hanteert een doordachte benadering bij het selecteren van wijnen en streeft naar een evenwicht tussen buitengewone en toegankelijke wijnen om elke eetervaring te verrijken. Met zijn diepgaande kennis en liefde voor wijn is Joshua toegewijd aan het bieden van een unieke en memorabele gastronomische ervaring voor elke gast.