Chef de Cuisine Raoul Meuwese

Het Team van Bridges

Executive Chef Raoul Meuwese


Restaurant Bridges Chef de Cuisine Raoul Meuwese

Raoul Meuwese is Executive Chef van restaurant Bridges en heeft zijn sporen in de culinaire wereld al ruim verdiend.

Chef Raoul heeft jarenlange ervaring opgedaan bij diverse restaurants. Hij werkte bij restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, restaurant Seinpost (*) in Scheveningen en restaurant Savarin in Rijswijk. Gerechten van Raoul zijn klassiek Frans met internationale invloeden en een creatieve twist. In de basis werkt Raoul graag met vis en kookt bij voorkeur met streekproducten die duurzaam geteeld of gevangen zijn. Aan de hand van deze producten creëert hij gerechten die passen bij het seizoen. Zijn grenzeloze talent en het continu streven naar het hoogste niveau sluiten perfect aan bij de kwaliteit en service van Bridges.

Restaurant Manager Marco Westra


Restaurant Bridges Marco Westra

De goedlachse en ondernemende Marco Westra geeft sinds 2018 leiding aan het enthousiaste service team van restaurant Bridges.

Marco groeide op in een echte horecafamilie. Hij deed ervaring op bij restaurant De Librije in Zwolle (***), wijncafé Lefebvre in Utrecht en restaurant De Hoefslag (*) in Bosch en Duin. Marco staat bekend om zijn ongedwongen gastvrijheid, mooie verhalen en passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft. Hij werd door Proefschrift in 2018 uitgeroepen tot Talentvol Gastheer van het Jaar. De liefde voor wijn uit zich in het hebben van een eigen stadswijngaard in Utrecht. Daarnaast heeft Marco een bestuursfunctie bij het Nederlands Gilde van Sommeliers.

Sommelier Roos Stevens


Restaurant Bridges Team

De jonge en ambitieuze Roos Stevens is de kersverse Sommelier van restaurant Bridges.

Vanaf het moment dat Roos het wijnlokaal van de Hogere Hotelschool binnenliep was ze verliefd op het vak. Tijdens haar studie volgde Roos een opleiding aan de Cape Wine Academy in Zuid-Afrika. Roos is geen onbekende van Bridges aangezien ze na het afronden van haar studie al een aantal jaar voor The Grand werkte. Daarna ruilde Roos Nederland in voor Australië. Hier behaalde ze haar WSET 3 (Wine & Spirit Education Trust) en werkte in één van de meest iconische wijnbars van Sydney, Monopole. Terug in Nederland vervolgde ze haar studie en behaalde ze WSET 4. Nu deelt ze haar passie en kennis met de gasten en het personeel van Bridges. “Ik houd van een wijn die een verhaal vertelt. Onze wijnkaart biedt gasten een mooie balans tussen klassieke wijnen en wijnen uit de nieuwe wereld, waarbij duurzaamheid een grote rol speelt.”