Chef de Cuisine Raoul Meuwese

Het Team van Bridges

Executive Chef Raoul Meuwese


Restaurant Bridges Chef de Cuisine Raoul Meuwese

Raoul Meuwese is Executive Chef van restaurant Bridges en heeft zijn sporen in de culinaire wereld al ruim verdiend.

Chef Raoul heeft jarenlange ervaring opgedaan bij diverse restaurants. Hij werkte bij restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, restaurant Seinpost (*) in Scheveningen en restaurant Savarin in Rijswijk. Gerechten van Raoul zijn klassiek Frans met internationale invloeden en een creatieve twist. In de basis werkt Raoul graag met vis en kookt bij voorkeur met streekproducten die duurzaam geteeld of gevangen zijn. Aan de hand van deze producten creëert hij gerechten die passen bij het seizoen. Zijn grenzeloze talent en het continu streven naar het hoogste niveau sluiten perfect aan bij de kwaliteit en service van Bridges.

Maître Daan Halle


De jonge en ambitieuze Daan Halle is de Maître van restaurant Bridges.

De culinaire passie van Daan Halle begon tijdens zijn jeugd toen hij opgroeide in de West-Kaap van Zuid-Afrika, een regio die bekend staat als een van de beste locaties voor gastronomie. Daan zette zijn eerste stappen bij The Grand als stagiair op het gebied van Food & Beverage, nadat hij met succes zijn studie aan de Hotel Management School Maastricht had afgerond. “Als Maître van restaurant Bridges ben ik vastbesloten om de gasten een buitengewone culinaire ervaring te bieden. Samen met het getalenteerde team zullen we ernaar streven om de reeds hoogstaande reputatie van Bridges verder te versterken.”

Daan Halle - 1