Festive Season bij restaurant Bridges

Gedurende de maand december wordt restaurant Bridges een intieme setting voor feestelijke bijeenkomsten met familie, vrienden en collega’s. Kom samen terwijl u geniet van de uitnodigende service, gastvrijheid en gezelligheid.

The Grand Christmas Brunch


Christmas Brunch

Culinaire feestdagen bij Bridges


Christmas Bridges

Executive Chef, Raoul Meuwese en zijn team, hebben een inspirerend Menu du Chef voorbereid om u direct in de feeststemming te brengen. De traditionele moderne Franse keuken heeft een sprankelende twist gekregen, terwijl de rijke geuren en smaken van de gerechten u doen herinneren aan het feestelijke seizoen. Sommelier Roos Stevens zal ook haar sprankeling toevoegen aan uw ervaring bij Bridges, door de gerechten te combineren met verrassende wijnen. Team Bridges staat klaar om u culinair te verwennen deze feestdagen!

Feestelijke cadeaus


Restaurant Bridges

Verspreid dit jaar de Candle lights tijdens de feestdagen en verras uw familie of vrienden met een luxe cadeaubon van The Grand. Geef een romantisch uitje in hartje Amsterdam, een ontspannende behandeling bij Sofitel SPA of een cadeaubonnen om culinair te genieten in één van onze restaurants. En waarom zou je jezelf dit jaar niet trakteren op een luxe cadeau!? Iedereen kan namelijk wel een moment van ultieme ontspanning gebruiken tijdens, of na de feestdagen. Het vinden van mooie cadeaus voor onder de kerstboom was nog nooit zo gemakkelijk!