Restaurant Bridges

Nieuws & Vacatures

Marco Westra geïnaugureerd tot SVH Meestergastheer


Op 18 juli is onze Restaurant Manager Marco Westra geïnaugureerd tot SVH Meestergastheer. Wij zijn ontzettend trots om op hem met het behalen van deze prachtige titel.

In mei van dit jaar slaagde Marco voor de Meesterproef waarbij hij zijn gastvrije kwaliteiten heeft kunnen laten zien. Met het behalen van deze prestigieuze titel, heeft hij niet alleen zijn grootse ambitie waargemaakt, maar mag hij zich aansluiten bij het selecte gezelschap van de 46 Meestergastheren van Nederland.

Untitled (5240 × 3160 px)

 Souschef Rutger wint Jeunes Chefs Rôtisseurs


Chaine des Rotisseurs - Jeunes Chefs Rotisseurs Competition

Met grote trots kunnen wij meedelen dat Rutger van der Hoeven, souschef van restaurant Bridges, de prestigieuze kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs van Chaîne des Rôtisseurs heeft gewonnen!

Tijdens de finale in Beverwijk versloeg Rutger vier andere veelbelovende chefs. Als winnaar zal hij in oktober Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Mexico.

Chaîne des Rôtisseurs is een vereniging met bijna 21.000 leden wereldwijd, verdeeld over meer dan 75 landen. Deze vereniging brengt zowel amateurs als professionals samen om gezamenlijk van de kunst van gastronomie te genieten.

ASI goud voor Sommelier Roos Stevens


IMG_0204

We zijn meer dan trots om te kunnen meedelen dat Sommelier Roos Stevens van restaurant Bridges het gouden niveau van het Association de la Sommellerie Internationale Certificate heeft behaald!

Roos is de eerste vrouwelijke Sommelier onder een van de weinige Sommeliers in Nederland met dit certificaat. Op maandag 16 mei zal Roos ook strijden tijdens de Trophée Henriot – NK voor Sommeliers in Amersfoort om de felbegeerde titel ‘beste sommelier van Nederland’ te behalen. Wilt u Roos steunen tijdens dit evenement? Dat kan! Vanaf het middag programma waarin de praktijk getoetst wordt, is de wedstrijd open voor publiek. Kaarten voor het aansluitende galadiner kunnen worden gereserveerd via deze link.

Wij willen Roos van harte feliciteren met deze prestatie en wensen haar veel succes tijdens het Nederlands Kampioenschap!

Awards


Restaurant Bridges Nieuws

Restaurant Bridges streeft continu naar het hoogste niveau van service en kwaliteit voor onze gasten. We zijn dan ook trots dat we verschillende erkende onderscheidingen hebben mogen ontvangen.

In 2020 ontving Bridges 15,5 punten van Gault Millau. Ook werd de 30ste plaats in de restaurant top 500 van Lekker 2021 behouden.

Vacatures


Restaurant Bridges Vacatures

Ben jij een gepassioneerde Chef die ervan droomt om te werken in een topkeuken? Of ben jij een enthousiaste food & beverage professional en adem je gastvrijheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze vacatures en solliciteer naar jouw droombaan bij restaurant Bridges.

Bridges is onderdeel van Sofitel Legend The Grand Amsterdam, één van de meest luxe hotels van Amsterdam. Het hotel biedt vijfsterren luxe in een unieke ambiance, ingericht met Franse elegantie en grandeur. The Grand maakt deel uit van Accor, een wereldleider op het gebied van reizen en lifestyle met meer dan 5.100 hotels en 10.000 restaurants in 110 landen.