Nieuws & Vacatures

Pasen bij restaurant Bridges


 

BRIDGES_Dinner Experience (Michael Graste) (5)

 Souschef Rutger wint Jeunes Chefs Rôtisseurs


Chaine des Rotisseurs - Jeunes Chefs Rotisseurs Competition

Met grote trots kunnen wij meedelen dat Rutger van der Hoeven, souschef van restaurant Bridges, de prestigieuze kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs van Chaîne des Rôtisseurs heeft gewonnen!

Tijdens de finale in Beverwijk versloeg Rutger vier andere veelbelovende chefs. Als winnaar zal hij in oktober Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Mexico.

Chaîne des Rôtisseurs is een vereniging met bijna 21.000 leden wereldwijd, verdeeld over meer dan 75 landen. Deze vereniging brengt zowel amateurs als professionals samen om gezamenlijk van de kunst van gastronomie te genieten.

Awards


Restaurant Bridges Nieuws

Restaurant Bridges streeft continu naar het hoogste niveau van service en kwaliteit voor onze gasten. We zijn dan ook trots dat we verschillende erkende onderscheidingen hebben mogen ontvangen.

In 2023 ontving Bridges 16 punten van Gault Millau. Ook werd de 42ste plaats in de restaurant top 500 van Lekker 2023 behouden.

Vacatures


Restaurant Bridges Vacatures

Ben jij een gepassioneerde Chef die ervan droomt om te werken in een topkeuken? Of ben jij een enthousiaste food & beverage professional en adem je gastvrijheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze vacatures en solliciteer naar jouw droombaan bij restaurant Bridges.

Bridges is onderdeel van Sofitel Legend The Grand Amsterdam, één van de meest luxe hotels van Amsterdam. Het hotel biedt vijfsterren luxe in een unieke ambiance, ingericht met Franse elegantie en grandeur. The Grand maakt deel uit van Accor, een wereldleider op het gebied van reizen en lifestyle met meer dan 5.100 hotels en 10.000 restaurants in 110 landen.