Restaurant Bridges

Nieuws & Vacatures

Riesling & Pinot Weeks 2022


Restaurant Bridges

Ook dit jaar zal restaurant Bridges weer meedoen aan de Riesling & Pinot weeks!

Van 3 t/m 19 juni vindt de 11de editie van de Riesling & Pinot weeks plaats, georganiseerd door Het Informatiebureau voor Duitse Wijn. Gedurende deze periode kunt u bij restaurant Bridges genieten van een heerlijk drie gangen lunch Menu du Chef, onder begeleiding van verrassende Duitse wijnen, special geselecteerd door onze Sommelier Roos Stevens.

Forel
Witte asperge | Daslook | Rammenas
Weissburgunder, Christmann, Pfalz 

Zeeduivel
Sinaasappel | Groene asperge | Bottarga
Spätburgunder vom Löss, Weingut Josef Michel, Baden 

Chocolade
Gember | Gist | Citroen
‘Red Stone’ Riesling, Gunderloch, Rheinhessen 

Het speciale drie gangen lunch Menu du Chef inclusief wijnarrangement kost €50 per persoon en kan gereserveerd worden vanaf 13 mei.

ASI goud voor Sommelier Roos Stevens


IMG_0204

We zijn meer dan trots om te kunnen meedelen dat Sommelier Roos Stevens van restaurant Bridges het gouden niveau van het Association de la Sommellerie Internationale Certificate heeft behaald!

Roos is de eerste vrouwelijke Sommelier onder een van de weinige Sommeliers in Nederland met dit certificaat. Op maandag 16 mei zal Roos ook strijden tijdens de Trophée Henriot – NK voor Sommeliers in Amersfoort om de felbegeerde titel ‘beste sommelier van Nederland’ te behalen. Wilt u Roos steunen tijdens dit evenement? Dat kan! Vanaf het middag programma waarin de praktijk getoetst wordt, is de wedstrijd open voor publiek. Kaarten voor het aansluitende galadiner kunnen worden gereserveerd via deze link.

Wij willen Roos van harte feliciteren met deze prestatie en wensen haar veel succes tijdens het Nederlands Kampioenschap!

Awards


Restaurant Bridges Nieuws

Restaurant Bridges streeft continu naar het hoogste niveau van service en kwaliteit voor onze gasten. We zijn dan ook trots dat we verschillende erkende onderscheidingen hebben mogen ontvangen.

In 2020 ontving Bridges 15,5 punten van Gault Millau. Ook werd de 30ste plaats in de restaurant top 500 van Lekker 2021 behouden.

Vacatures


Restaurant Bridges Vacatures

Ben jij een gepassioneerde Chef die ervan droomt om te werken in een topkeuken? Of ben jij een enthousiaste food & beverage professional en adem je gastvrijheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze vacatures en solliciteer naar jouw droombaan bij restaurant Bridges.

Bridges is onderdeel van Sofitel Legend The Grand Amsterdam, één van de meest luxe hotels van Amsterdam. Het hotel biedt vijfsterren luxe in een unieke ambiance, ingericht met Franse elegantie en grandeur. The Grand maakt deel uit van Accor, een wereldleider op het gebied van reizen en lifestyle met meer dan 5.100 hotels en 10.000 restaurants in 110 landen.