Een unieke ervaring bij Bridges

Private Dining


Restaurant Bridges Private Dining

Intiem dineren met uitzicht op één van de oudste grachten van Amsterdam.

Bent u op zoek naar dé ideale plek om uw privé diner te organiseren? Restaurant Bridges beschikt over een prachtige Private Dining ruimte, waar u samen met uw gezelschap kunt genieten van een intiem diner. Volledig uitgerust met een eigen cocktailstation en een selectie van speciale whisky’s, geniet u van een heerlijk vijf-, zes- of zeven gangen Menu du Chef, begeleid door bijpassende wijnen.

De Private Dining is beschikbaar tot 12 personen. Voor beschikbaarheid en reserveringen kunt u contact opnemen via email of door te bellen naar + 31 (0)20 555 3 560.

Chef’s Table


Ontdek de smaken van restaurant Bridges van dichtbij en neem plaats aan onze Chef’s Table voor dé ultieme Bridges ervaring. Zittend in het hart van de keuken wordt u meegenomen op een culinaire reis door Chef de Cuisine Raoul Meuwese en zijn team.

Tijdens een diner aan de Chef’s Table ziet u niet alleen hoe de keukenbrigade de gerechten bereidt, maar heeft u ook de mogelijkheid om met de chefs te praten over hun creaties. Proef de passie en ervaar de gerechten van Bridges op een unieke wijze! Aan de Chef’s Table serveren wij verschillende variaties op het Menu du Chef, begeleid door bijpassende wijnen. Klik hier voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

De Chef’s Table kan uitsluitend geboekt worden voor diner, met ontvangst tussen 18:30 en 19:30 uur. De Chef’s Table is beschikbaar voor maximaal zes personen en kan vanaf twee personen gereserveerd worden. In dit geval is het mogelijk dat u vergezeld zult worden aan de Chef’s Table door andere gasten.

Voor beschikbaarheid en reserveringen kunt u contact opnemen via email of door te bellen naar + 31 (0)20 555 3 560.

Evenementen


BRIDGES Private Dining_Interior(Michael Graste) (4)

Graag verwelkomen wij u voor uw verjaardag, zakelijk evenement, bruiloft of andere (privé) gelegenheden bij restaurant Bridges.

Wilt u Bridges exclusief reserveren voor een evenement? Neem voor meer informatie contact met ons op via email of door te bellen naar + 31 (0)20 555 3 560.