Executive Chef Raoul Meuwese
Raoul Meuwese is Executive Chef van restaurant Bridges en heeft zijn sporen in de culinaire wereld al ruim verdiend.
Chef Raoul heeft jarenlange ervaring opgedaan bij diverse restaurants. Hij werkte bij restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, restaurant Seinpost (*) in Scheveningen en restaurant Savarin in Rijswijk. Gerechten van Raoul zijn klassiek Frans met internationale invloeden en een creatieve twist. In de basis werkt Raoul graag met vis en kookt bij voorkeur met streekproducten die duurzaam geteeld of gevangen zijn. Aan de hand van deze producten creëert hij gerechten die passen bij het seizoen. Zijn grenzeloze talent en het continu streven naar het hoogste niveau sluiten perfect aan bij de kwaliteit en service van Bridges.
Pastry Chef Clayton Mifsud
Pastry Chef Clayton Mifsud heeft een diepgaande liefde voor het creëren van elegante en moderne desserts
Met meer dan 21 jaar ervaring in de keuken – waarvan 13 gewijd aan de kunst van het banket – brengt onze pastry chef Clayton Mifsud een schat aan expertise en passie naar The Grand. Zijn culinaire reis is gedreven door een ‘diepe liefde voor het creëren van elegante en moderne desserts; waar klassieke Franse technieken hedendaagse creativiteit ontmoeten.’
Voor hem is banket meer dan alleen een ambacht – het is een vorm van kunst. Elk dessert is een delicate balans van verfijnde smaken en artistieke presentatie, ontworpen om te verrassen en te verrukken. Zijn innovatieve aanpak verlegt de grenzen van traditioneel banket terwijl hij harmonie en verfijning in elk hapje behoudt.