Sofitel Wine Days

Sofitel Wine Days

Op reis langs verschillende Nederlandse wijngaarden


Sofitel Wine Days

Van 1 september t/m 31 oktober keren de jaarlijkse Sofitel Wine Days terug naar Sofitel Legend The Grand Amsterdam. De afgelopen jaren is de kwaliteit van Nederlandse wijn enorm verbeterd, waardoor de wijn steeds meer naamsbekendheid heeft gekregen. Bij The Grand zijn wij al jaren een grote fan en daarom laten wij u deze maand graag kennis maken met Nederlandse wijnen. Ga met ons mee op reis langs verschillende Nederlandse wijngaarden en ontdek de smaak van wijnen van Nederlandse bodem.

Wijn spijs combinaties
Neem plaats in restaurant Bridges en geniet van een heerlijk Menu du Chef. Onze Sommelier Roos Stevens heeft samen met Nederlandse wijnmakers een speciaal wijnarrangement samengesteld, wat zorgt voor de perfecte balans tussen de seizoensgebonden gerechten en de lokale kenmerken van de wijnen.

Reserveer uw tafel en maak kennis met de wijnen van Nederlandse bodem bij restaurant Bridges!

Een heerlijk vier gangen lunch Menu du Chef met daarbij zorgvuldig geselecteerde wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises voor €80 per persoon.

Lunch met de wijnmakers van Landgoed Heenwerf


Wist u dat Nederland over meerdere wijndomeinen beschikt die een grote selectie aan kwaliteitswijn produceren? Op 16 oktober organiseert restaurant Bridges in samenwerking met de eigenaren van Landgoed Heenwerf een bijzondere wijnmakers lunch.

Binnen twee uur rijden van Sofitel Legend The Grand Amsterdam vindt u het prachtige wijndomein Landgoed Heenwerf. De drie hectare grote wijngaard, gelegen in het zuiden van Nederland, is eigendom van Marnix Janssens en Layla Sofie Aiad. Zij zijn gespecialiseerd in bio ondersteunende wijnen en werken volgens de méthode traditionnelle. Dit is de traditionele manier voor het produceren van mousserend wijnen, die onder andere wordt gebruikt in het Champagne gebied.

Op 16 oktober organiseren de eigenaren Marnix en Sofie een wijnmakers lunch bij restaurant Bridges. Samen met onze sommelier Roos Stevens hebben zij een aantal van hun favoriete wijnen geselecteerd. Geniet onder het genot van een heerlijk vier gangen lunch Menu du Chef van drie mousserende Cuvées van Langoed Heenwerf.

De wijnmakers lunch kost € 100 p.p. en is inclusief:

– Een vier gangen lunch Menu du Chef
– Wijnarrangement verzorgd door Landgoed Heenwerf
– Persoonlijke uitleg over de wijnen door de eigenaren Marnix Janssens en Layla Sofie Aiad

Reserveren is mogelijk vanaf 13:00 uur en het programma start om 13:30 uur.

Reserveer uw tafel om te genieten van deze memorabele wijnmakers lunch en ontdek mousserende wijnen van Nederlandse bodem!

Restaurant Bridges